Építő- és anyagmozgató gép kezelője

  • FÖLDMUNKA-RAKODÓ- ÉS SZÁLLÍTÓGÉP KEZELŐ

A tanfolyam célja földmunkagép kezelő szakemberek képzése. A képzésen elsajátítható az építési területek előkészítése, a megfelelő terepviszonyok kialakítása, valamint az építési munkálatok megkezdése. A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint, ahhoz, hogy Ön minden hatóság számára elfogadható képesítéssel rendelkezzen, OKJ-s földmunkagép kezelő tanfolyamot kell végezni.

E-000029/2013/A020

Kérem, tekintse meg a képzés tájékoztatóját: Földmunkagép_Tájékoztató2

  • TARGONCAVEZETŐ

A targoncavezetői tanfolyam résztvevői a tanfolyam elvégzése után megszerzett szakképesítéssel az építőiparban, a szállítás, raktározás területén, logisztikákban, áruházakban és még számtalan munkahelyen tudnak targoncás állást betölteni. A targoncavezetői állások betöltéséhez a munkahelyek folyamatosan keresik a megfelelően képzett, targoncákat kezelni tudó szakembereket.

E-000029/2013/A022

Kérem, tekintse meg a képzés tájékoztatóját: Targoncavezető_Tájékoztató2

  • EMELŐGÉPKEZELŐ (kiv. targonca)

Az Emelőgépkezelő (kivéve targonca) tanfolyam résztvevői a tanfolyam elvégzése után megszerzett szakképesítéssel az építőiparban, a szállítás, raktározás területén, logisztikákban és még számtalan munkahelyen tudnak emelőgépkezelő állást betölteni.

E-000029/2013/A021

Kérem, tekintse meg a képzés tájékoztatóját: Emelőgépkezelő_Tájékoztató2

Jelentkezési lap és orvosi alkalmassági nyomtatvány:F15_3 Jelentkezési lap és orvosi alkalmassági nyomtatvány