MINŐSÉGI GYÜMÖLCSBŐL, MINŐSÉGI PÁLINKÁT KÉSZÍTHET, PROFI SZAKTUDÁSSAL!

A PÁLINKA HUNGARIKUMNAK SZÁMÍT, ÉPP EZÉRT FONTOS, HOGY CSAK A HOZZÁÉRTŐK GYÁRTSÁK EZT A FINOM NEDŰT.

 A gyümölcspálinka-gyártó tanfolyamon a résztvevők megismerhetik a cefrézés és erjesztés technológiáit, a pálinkafőző berendezés működését és a törvényi előírásokról is pontos képet kaphatnak. A tanfolyam során a pálinkafőzés minden mozzanatát elsajátíthatják a résztvevők, így kitűnő szakember válhat belőlük.
  Fnysz: E-000029/2013/A008
  Kérem, tekintse meg a képzés tájékoztatóját:Gyümölcspálinka_Tájékoztató
  Jelentkezési lap és orvosi alkalmassági nyomtatvány:F15_3 Jelentkezési lap és orvosi alkalmassági nyomtatvány