- november 18, 2022
- A képzés elvégzésével az alábbi feladatokat láthatja el:
- gyümölcs- és borgazdasági alapanyagok átvételét és minősítését
- a cukortartalom, borok alkoholtartalmának meghatározását
- az alapanyagok előkészítését
- cefrézési eljárások elvégzését
- kierjedt cefre tárolását, védelmének biztosítását
- lepárlási műveletek végzését, a főző-, finomító üstök üzemeltetését
- mérőműszerek, biztonságtechnikai berendezések kezelését
- érlelés végzését, ellenőrzését
- derítést, szűrést, szeszfok beállítást, palackozást
- gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatok elvégezését
- gyümölcspálinka és borpárlatok ellenőrizését és minősítését
- technológiai berendezések, beállítását üzemeltetését
- gépeket, berendezések tisztítását, CIP rendszer üzemeltetését
- pálinkafőzde víz- és energia-gazdálkodásának megszervezését
- melléktermékek, hulladékok kezelését
- a munkafolyamatok munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályait, a jövedéki törvény előírásainak betartását
2. Kidolgozott vizsgatételeket kapsz digitális formában
Rengeteg időt megtakarítunk neked a kész jegyzetekkel, hogy ne kelljen ezzel már foglalkoznod.
3. Eldöntheted mikor szeretnél vizsgázni,
Munkádból kifolyólag sokat utazol? Vagy külföldön dolgozol és pont nem leszel itthon?
Megbeszéljük mikor jó számodra az időpont!